SKANDIAMÄKLARNA I VÄSTERÅS

Plats:

Västerås

När?

2019

Ett sånt roligt projekt det var att från början till slut följa SkandiaMäklarna när de flyttade till nyrenoverade lokaler. De stora härliga skyltfönstrena ger förbipasserande lagom mycket insyn. I den främre delen finns reception, ett öppet kontorslandskandskap och den hemtrevliga  kundloungen. Längre in i lokalen hittar vi  flera glasade konferensrum, kök och pausrum.

SkandiaMäklarnas varumärke har förstärkts ytterligare genom att inredningsförslaget går hand i hand med den grafiska profilen. Gråa, blåa och beiga toner mjukas upp av sköna puderrosa toner med detaljer i mässing. Genomtänkta detaljer som kranar i mässing, element som färgats in i den rätta kulören och infärgade lister gör att helheten ser harmonisk ut.


Fotografer: Ralph Welin och Dora Alexandra Nacsa